Route

Routebeschrijving

Met de auto

Met de auto is de eenvoudigste route via knooppunt Velperbroek. Je houdt hier de borden Velp aan en rijdt zo de bebouwde kom in. Deze weg blijf je volgen (Kennedylaan). Na ongeveer … km passeer je een spoorwegovergang. Bij de eerste verkeerslichten hierna sla je rechts af (Zutphense straatweg). Je rijdt door tot je een Esso tankstation passeert. Onmiddelijk hierna sla je links af. Dit is de Heemskerklaan. Na ongeveer 100m zie je aan de rechterzijde een wit huis. Dat is de praktijk.

Met de trein

Vanaf het station is het ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk.

Als je het station verlaat sla je rechtsaf. Vervolgens neem je de tweede straat links (Willem Honigweg). Als je het Esso tankstation bent gepasseerd gaat u rechts (Zutphensestraatweg) en meteen links. Dit is de Heemskerklaan. Na ongeveer 100m zie je aan de rechterzijde een wit huis. Dat is de praktijk.

Met de bus

Als je met de bus reist (lijn 1 of lijn 21), dan stap je uit bij halte Heemskerklaan. Je loopt een stukje richting het Esso tankstation en neemt de eerste afslag rechts. Dit is de Heemskerklaan. Na ongeveer 100m zie je aan de rechterzijde een wit huis. Dat is de praktijk.

Waar zitten wij?