Informatie

Over de Arts

Sinds 1991 werk ik als arts met Klassieke Homeopathie. Daartoe heb ik na mijn artsexamen een opleiding in Klassieke Homeopathie gevolgd, die specifiek bedoeld was voor artsen en dierenartsen.

In de jaren daarna ben ik mij steeds breder gaan oriënteren op behandelmethodes die de weg naar het zelfherstellende vermogen van mensen ondersteunen, zoals NLP, Coaching, Orthomoleculaire geneeskunde en Electro-Acupunctuur. Dit heeft geleid tot meer invalshoeken om mensen te helpen herstellen van hun klachten. In 2008 ben ik me gaan verdiepen in Bioresonantie en heb daar de opleidingen tot A-therapeut gevolgd. En met veel voldoening werk ik sindsdien met de Biocom Optima.

Onlangs heb ik de opleiding Klinische Psycho-Neuro-Immunologie gevolgd, waarin nog meer kennis is geïntegreerd op het gebied van voeding, leefstijl, bioritme, emotie en het effect van je gedachten op je gezondheid. Wat ik hier vooral heb geleerd, is het herstel van flexibiliteit en daarmee je gezondheid.

Door op een bredere manier naar de ontstaanswijze van klachten te kijken, is de aanpak van allergieën, eczeem, prikkelbare darm, moeheid en weerstandsklachten voor mij ineens veel effectiever geworden. De therapie bestaat naast adviezen over voeding en lifestyle uit een aantal behandelingen met de Bicom Optima. Zo kun je belastingen verminderen en kunnen meridianen zich stabiliseren. Het doel is de weg vrij te maken voor het zelfherstellende vermogen van de mens om zijn of haar eigen balans weer te vinden.

Eczeem, prikkelbare darm, vermoeidheid, hoofdpijn, weerstandsproblemen, klachten door stralingsbelasting, stoppen met roken en allergieën, inclusief hooikoorts, zijn onder andere klachten die in mijn praktijk goed te behandelen zijn. Het zijn slechts enkele voorbeelden, maar de methode is voor heel veel gezondheidsproblemen inzetbaar. Omdat het pijnloos is, ondergaan ook zeer jonge kinderen de behandelingen goed.