Coaching

Vitaal worden en blijven is belangrijk voor u. Allerlei factoren kunnen dat verstoren.

Sinds 1991 ben ik als arts gaan werken met Klassieke Homeopathie. Daartoe heb ik na mijn artsexamen een opleiding Klassieke Homeopathie gevolgd die alleen voor artsen en dieren artsen werd gegeven.

In de jaren daarna ben ik mij steeds breder gaan oriënteren op behandelmethodes die de weg naar het zelfherstellende vermogen van mensen ondersteunen zoals NLP, Coaching, Orthomoleculaire geneeskunde, Electro-Acupunctuur . Dit bracht meer invalshoeken om mensen te helpen herstellen van hun klachten .In 2008 ben ik me gaan verdiepen in Bioresonantie en heb daar de opleidingen tot A therapeut gevolgd. En met veel voldoening werk ik sindsdien met de Biocom Optima.

Onlangs heb ik de opleiding Klinische -Psycho -Neuro -Immunologie gevolgd , waar nog meer kennis is geïntegreerd op het gebied van voeding, leefstijl, bioritme, emotie, en het effect van je gedachtes op je gezondheid. Wat ik hier vooral heb geleerd is herstel van flexibiliteit en daarmee je gezondheid.

De Matrixmethode bij leerproblemen voor visuele personen

De Matrixmethode bij leerproblemen voor visuele personenMatrixcoaching kan helpen bij het opruimen van je hoofd,waarbij je de dingen op een vaste plaats zet. Wat al goed is kan blijven en als iets niet bevalt, verander je het in hoe het voor jezelf beter kan werken. Dit proces wordt ondersteund door technieken uit de NLP, waarbij een van de uitgangspunten is dat iedereen in staat is om zijn eigen oplossingen te vinden. De Matrixcoach begeleidt de cliënt bij het vinden van die oplossing. Door de speelse methode is Matrixcoaching uitermate geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Een make-over van je hoofd in 2-4 consulten.